Tilbring ferien din på et helt ekstraordinære sted!

For mange handler ferie om å bryte med normalt levemønster og besøke helt spesielle steder.

Da kan opphold på et slott eller vingård være spennende alternativ. Dette er så unorsk man kan få det, enten man går for en spartansk løsning eller noe mer luksuriøst. Det førstenevnte er nok enklest å finne, da ofte i små, eldre gjestehus med plenty sjel, på vingårder rundt Balaton.
Disse har som regel 1 - 3 rom og passer best for eldre eller reisende uten barn. Men det finnes også slott som er nydelig restaurert med detaljer og unorsk arkitektur. En del av gleden ved å bo på slike steder er at man ofte kommer under huden på naboer og utleier, og vi har hatt gjester som har hjulpet med druehøsting på tidlig høsten sammen med vinbønder.

Vi gjør oppmerksom på at en del utvalget rundt Balaton har enklere standard / komfort, men at vi har valgt å kun tilby steder med eget bad/wc i forbindelse med rom, som vi har kvalitetssikret. Som oftest har våre eiendommer eldre bygninger som er kyndig restaurert og forvandlet til flotte særegne perler.

For at vi skal gi deg en garantert pris, er det smart om vi får følgende informasjon:

* Antall personer
* Dato for innsjekk/utsjekk
* Standard/egne rompreferanser
* Allergi, ikke røyk/røyk eller andre nødvendige ønsker for rom
* Gjerne prisidè om dere reiser på et bestemt budsjett

Du kontakter oss via vårt kontaktskjema!

Når vi sammen har funnet et helt spesielt sted som du mener passer deg, ditt reisefølge og din lommebok, bestiller vi med evt ønsker du måtte ha.

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Slottsferie og vingårder i Balaton området

Karta