Har du behov for komfertabel transport til Balaton kan vårt reisebyrå hjelpe deg!

Vi tilbyr alle typer transport og etter snart 10 år i kontinuerlig drift lokalt har vi en oversikt fra transportselskaper som tar deg fra Budapest til Balaton, lokale transportselskaper i Balaton, private og offentlige drosjer samt vanntaxier.

Fyll ut vårt kontaktskjema! med relevant informasjon om antall og dato/tider, så skal vi komme med forslag som løser ditt transportbehov.
Skriv så nøyaktig som mulig om ditt behov, så skal vi gjøre vårt beste for å treffe spikeren på hodet på første forsøk! (Prisene varierer naturlig nok litt mtp hvilken by man ønsker transport til)

Alle våre knalltilbud er selvsagt uforpliktende, og merk at Balaton.no er registert i RGF (Reisegarantifondet) og kun benytter sjåfører/selskaper som har lisens.
Hos oss mottar du en ryddig voucher/bestillingsbekreftelse samt en faktura som kan betales med nettbank eller kort - og transfer tjenesten kan avbestilles opptil 48 timer før ankomst med full refusjon av et evt innbetalt beløp.

Mange sender oss epost etter at man har gjort booking av hotell eller feriehus med ønsker om bistand til booking av minibuss eller drosjer fra flyplass til bosted i Balaton, vi forsøker å gjøre vårt beste for å hjelpe alle, men trenger normalt
noen dager (helt 7 dager) for å få satt opp en booking med alle detaljer.

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Bestill drosje / minibuss transfer til Balaton

Karta