Menu
Your Cart

Våre populære tjenester!

Deluxe vingårdsbesøk utenfor Budapest Deluxe vingårdsbesøk utenfor Budapest
Super populært!
Utrolig bra vingårdsbesøk med omvisning, smaking av 5 viner og en flott artisan lunsj basert på kortreiste råvarer. Et sikkerstikk av et program som passer både for de som kan vin og de som vil lære mer!Vinsmaking i Budapests nærområdet er et program som vi i Budapest.no har bistått nordiske reisend..
2 994nok
Vinsmaking av 8 knallgode viner (røde, hvite, rose) på trendy vinbar i sentrum av Budapest med snacks! Inkludert er også hendig PDF kart som viser eksakt adresse!Smak prisbelønt vin på trendy vinbarer eller flotte vinkjellere! Bli med på vinsmaking i Budapest!I Ungarn produseres det gode viner og fl..
349nok
Guidebok om Budapest Guidebok om Budapest
Ny, oppdatert versjon 2019 Nyttig!
Med bok konseptet ”Mellom Bruer i Budapest” har vi logisk delt opp byen med bruene som utgangspunkt og tar for oss områdene på begge sider av elva.Den splitter nye og ferske guideboken er endelig ankommet kontoret og de første 200 eksemplarene er allerede gitt ut til våre reisende.Denne boka er fers..
139nok
Pubcrawl med engelsk guide Pubcrawl med engelsk guide
Bli rød på nesa!
Pubcrawl er også kjent som "bar runde" eller "bar-hopping". Vår misjon er enkelt å greit å vise deg rundt i det virkelige Budapests' natteliv, hvor vi tar deg til unike puber, introduserer lokal drikke og ekte atmosfære.Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter! For feststemte rei..
659nok
Vennskaps-pin Norge – Ungarn Vennskaps-pin Norge – Ungarn
Kjærlighet for Ungarn?
Vennskaps-pin Norge – Ungarn for store og små ungarn entusiaster!.Flott pin som er kjøpt inn av begge de relevante ambassadene og delt ut på offentlige tilstellninger! Vennskaps-pin Norge – Ungarn for store og små ungarn entusiaster!.Flott pin som er kjøpt inn av begge de relevante ambassadene ..
129nok
Enkelt vingårdsbesøk i Budapest Enkelt vingårdsbesøk i Budapest
Nyhet!
Fantastisk vingårdsbesøk med omvisning, kortreist lunsj og smaking av 4 viner!Bli med på et enkelt vingårdsbesøk like utenfor Budapest! Vinsmaking i Budapests nærområdet er et program som vi i Budapest.no har bistått nordiske reisende med i over 8 år. Faktisk ble vi spurt om å levere dette prog..
399nok
Se Budapests mest sentrale attraksjoner rett fra flyplassen i egen mini eller maxi buss sammen med vår lisensierte og kunnskapsrike norsktalendeguide.Bli kjent med Budapest i en fei med guiding fra flyplass før dere etter ankomst på hotellet får en privat og nyttig omvisning rundt hotellet av vår lo..
449nok
Vi bistår med behagelig forhåndsreservasjon av transport fra flyplassen til hotellet. Denne tjenesten har vi levert i flere år allerede og vi benytter kun seriøse leverandører som er godkjent for persontrafikk. For ved bestilling slipper man (unødvendig) venting på flyplassen for å få tildelt m..
183nok
«Oi!oi! Dette var knallbra med mye mat og god vin» - ja det er bare en av tilbakemeldingene vi har fått på dette stedet. Skal du smake det ungarske kjøkkent er dette et feiende fint alternativ! Vinmiddag med 4-5 viner smakes på nydelig vinbrasseri i sentrum av Budapest!At vinsmaking i Budapest ..
549nok
Det tar bare halvannen times biltur med minibuss til Balaton. Første vingård med vinsmaking allerede før lunsj.Det tar bare halvannen times biltur med minibuss til Balaton. Vi når første vingård med vinsmaking god tid før lunsj.Lunsjen foreslår vi at man tar på lokal vingård tilhørende Csopak-Balato..
899nok
Viser 1 til 10 av 10 (1 Sider)
Vi ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at siden vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av cookies og pixels.
Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg