Lurer du på hvem som står bak Balaton.no? I denne korte introduksjonen kan du lese om teamet som bistår ferierende nordmenn (- og skandinaver) daglig, med både gode tips om Balaton og Ungarn forøvrig!

Balaton.no er en guide og et reisebyrå som fokuser på turisme Ungarn.

- Vi er faktisk det samme teamet som lanserte den første guiden som på norsk kun skrev om Budapest, Budapest.no!
Fra Budapest.no har vi snart 10 års erfaring med nordmenn og nordiske reisende i Budapest, Balaton og Ungarn.

Ansvarlig arrangør er Agency AS - Sentrumsgården 7240 Hitra , et reisebyrå med garanti hos RGF - Reisegarantifondet. Vi har lokalt servicekontor i Ungarn, Budapest som bistår norske, svenske og danske turister så og si daglig. Vi er Viktoria, den lokale Budapest jenta som kan gi deg de beste “inside” tipsene og Ronny, hennes norske ektemann fra Trøndelagskysten, som vet hva nordmenn forventer og ønsker på sitt opphold ved det ungarske havet!
Sammen har vi stor kunnskap om Balaton og tilbudene som tilbys, enten man er på jakt etter et rimelig pensjonat eller et godt hotell. Vi har til enhver tid oversikt over hva som skjer, hvor det skjer, og kan bistå med togbilletter, sykkelleie, leiebil, båtleie og vingårdsbesøk, i tillegg til overnatting. I tillegg til oss to har vi satt sammen et solid team av ungarske ansatte som snakker tilsammen 5 språk flytende og dermed kan bistå reisende fra hele norden.

Som budapest.no har blant annet bistått et rikt utvalg av media, deriblant TV2’s “Jakten på Kjærligheten”, utallige kommuner og fylkeskommuner på studietur og det var vi, som fra norsk leir, ble kontaktet av Budapests borgermester/ordfører kontor’s runner når de skulle ha evalulering og innspill fra turistnæringen og utenlandsk næringsliv mtp byens merkevare og produktmiks overfor tilreisende.
Vi anser oss som en seriøs og pålitelig smarbeidspartner, og selv om vi ikke er “Norges største og eldste reisebyrå”, så er nettopp vårt fortrinn av vi er smidige og lokalkjente med en bred kontaktflate.

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Om Balaton.no

Karta