Balaton området byr også på muligheter for de som synes at hester er ålrighte dyr. Her har både nybegynnere og proffe gode muligheter for å få ønskene sine oppfylt.

Begynnerkurs og jakt til hest er de to ytterpunktene i et stort utvalg av muligheter som også inkluderer muligheten for å lære litt av den spesielle ungarske hestekultur fra de ungarske slettene.

En kort liste med ridesentre som vi kan anbefale står under. Vi anbefaler deg å ta kontakt med disse i forkant av besøk, så man er sikker på at de er åpne og har ledig tid.

Galopp Horse Riding Holiday Village
Det er ranch og mulighet til å overnatting på et sted. Det finnes i Zamardi (sørside av Balaton). De tilby en rekke hestesporter rundt sjøen og de gir også ridetimer. Turen går gjennom en mangfoldig natur; i skog, til fjells, ved sjøen. Overnatting på hytter i nydelig, gammel stil, utstyrt med originale møbler.

Csikós Lovasudvar-Klárapuszta
Ranchen ligger i utkanten av Pecsely (i nærheten av Balatonfured), i et bygd som er omtrent tusen år gammelt. Det er ikke en klassisk rideskole, så de tilbyr ikke ridetimer. Turene styres av dyktige ryttere.

Siófok Bella Puszta hestegård
Ranchen ble bygd i 2005 i henhold til gjeldende EU-standarder. Alle ryttere er velkomne – fra nybegynnere til profesjonelle. I tunet er det hyggelig å se hestene, å lage en barbeque, eller for de yngste finnes det en husdyrpark med esler, ponnier, lamaer, sauer etc.

Equital hestegård i Nemesvita
Et familiært, venlig, komfortabel sted som utsråler ro. Barna kan trives godt, og man skal ikke kjede seg om man ikke rir.

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Heste og rideanlegg

Karta