Menu
Your Cart

Opplevelser og aktiviteter i BalatonSe alt du kan gjøre i Balaton, både gratis og tjenester du kan bli med på. Rundt Balatonsjøen kan du oppleve parker, markeder og attraksjoner uten at det koster skjorta. Se alle reisetipsene i vår store reiseguide for opplevelser og aktiviteter i Balaton!

balatonguide 0 673
For de som ønsker en aktiv ferie eller opphold er Balaton en perfekt destinasjon! Her kan man gjøre et bredt utvalg av sportsaktiviteter!
balatonguide 0 647
Bli med på Balaton.no's egen gourmet- og gastrotur Balaton rundt.
balatonguide 0 632
Balaton området byr også på muligheter for de som synes at hester er ålrighte dyr. Her har både nybegynnere og proffe gode muligheter for å få ønskene sine oppfylt.
balatonguide 0 619
Vil du ta med deg hjem noen souvenir, noen spesielt ungarsk og for Balaton regionen? Her gir vi noen tips om hvor du kan kjøpe dem!
balatonguide 0 617
Besøk Balaton bobpark, som ligger i naturskjønne omgivelser i Balatonfüzfö, på den nordlige delen av Balatonsjøen!
balatonguide 0 487
Siofok er Balaton’s partyby nr. 1. Den er som et fluepapir for ungdommer på jakt etter fest og moro, med masser av diskoteker og klubber, og med konsertstedet The Beach House som det største trekkplasteret med de største artistnavn.
balatonguide 0 466
Det er mange muligheter hvis du vil sykle i Balatonområdet.
balatonguide 0 460
Om du besøker Balaton kan det være greit med litt nyttig informasjon og kontakt informasjon til lokale servicetilbydere.
balatonguide 0 444
Alle de små byene rundt Balaton har et stort og spennende utvalg av kunsthåndverk og tradisjonelle, håndlagde ting for deg som vil shoppe!
balatonguide 0 426
Hvis du er på jakt etter noe spesielt rundt Balaton-sjøen, vil vi gjerne nevne noen unike steder, hvor du kan oppleve særegen kultur og produksjon.
balatonguide 0 426
Kontakt Balaton.no via mail, telefon eller telefaks!
balatonguide 0 419
Hvorfor ikke ta med deg lokalt produsert mat og drikke hjem til Norge.
balatonguide 0 401
Her kommer noen kjappe fakta om det ungarske havet, Balaton.
balatonguide 0 379
Lurer du på hvem som står bak Balaton.no? I denne korte introduksjonen kan du lese om teamet som bistår ferierende nordmenn (- og skandinaver) daglig, med både gode tips om Balaton og Ungarn forøvrig!
Viser 1 til 14 av 14 (1 Sider)
Vi ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at siden vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av cookies og pixels.
Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg