Balaton.no

Balaton.no logo

Alt om transport til og i Balaton

Balaton båt og transport muligheter

Leiebil, tog eller privat transport?

Det er for de fleste ikke noe problem å komme seg til Balaton. Med bil fra Budapest tar ca 1,5 time fra by til starten av sjøen på sør/nordsiden, mens det tar ca 2,5 timer til vestsiden ved Heviz som er lengst unna. Men visste du at Balaton har sin egen flyplass?
Selv om vi har flere og flere nordmenn som ønsker transfer med småfly eller helikopter fra Budapest, og vi kan tilby chartrede løsninger både på dette og større fly fra Norge. Men enn så lenge så reiser de fleste med bil, enten med leiebil fra Budapest eller med vår private Balatontransport tjeneste - hvor vi stiller med behagelig drosje, minibuss eller buss alt etter hvor mange dere er!
Man kan selvsagt også ta tog til Balaton, men pass på å velge riktig så du slipper så mange bytter underveis!

Rundt Balaton med båt, sykkel eller bil.

Når man først har kommet ned til sjøen kan man nyte godt av et velutbygd og rimelig kollektivtransport-nett, med blant annet tog, buss og båter. Det er fint mulig å leie båter for å ta seg frem på egenhånd, men de fleste velger allikevel ikke dette, da man ser mest og er friest om man tar landeveien. Det er sågar en ferge som binder Nord og Sørsiden sammen, les mer om båter og fergen i Balaton her!
Motorisert transport med private båter på Balatonsjøen ikke er tillatt og at man følgelig er det kun seilbåter som leies ut. (Men her går spekteret fra VG joller til 60 fotere!)
Sykkelveiene i Balaton er oversiktlige og greie - og vi tilbyr sykkelutleie med høyoppløselige kart og “around the sea” servicepakke, hvor vi sammen med sykkelutleiere har garanti på sykkelene som leies via oss.

Om du har konkrete spørsmål eller ønsker om transport til / fra Balaton som du tror vi kan hjelpe deg med, kontakt oss gjerne ved å fylle ut vårt kontaktskjema eller ring oss på norsk nummer!